Kalender

In de kalendar staan alle publieke activiteiten van de VVE Quatre Mains. De vergaderingen van de Vereniging van Eigenaren staat in de kalender, maar natuurlijk ook de extra evenementen die af en toe georganiseerd worden. Door op het evenement te klikken gaat u direct naar het agenda item. Daar vind u ook de extra information, zoals de locatie.

Het is mogelijk om de kalender op uw eigen computer of smartphone te importeren. Dan krijgt u automatisch de evenementen te zien op uw computer of telefoon. Wij zorgen dat de kalender up-to-date is, zodat u nooit meer een vergadering hoeft te missen. Hieronder staat voor een aantal veelgebruikte programma's uitgelegd hoe de kalender geimporteerd kan worden.

Het importeren van de Quatre Mains kalender op uw iPhone is vrij eenvoudig (voor de iPad is het identiek, maar zien de schermen er iets anders uit. Vanuit het home screen opent u de instellingen en van aaruit volgt u de volgende stappen.

  • Stap 1
  • Stap 2
  • Stap 3
  • Stap 4
  • Stap 5

Vanaf dit moment verschijnen ook de evenementen van Quatre Mains automatisch in uw agenda.

TODO

Het importeren van de Quatre Mains kalender in Outlook is vrij eenvoudig. Er zijn nogal wat verschillende versies van Outlook, maar het werkt overal bijna hetzelfde. Open eerst het scherm met al uw account instellingen. Dit ziet er meestal ongeveer als volgt uit:

Account instellingen

Kies dan de optie 'internet kalenders' en vul daarna het volgende adres in:

Kalender adres

Daarna kunt u de agenda in Outlook gebruiken.