Ons gebouw

In de muziek betekent Quatre Mains  vierhandig, dat wil zeggen door twee pianisten gespeeld; à quatres mains.

 

Ons gebouw bestaat uit vier vleugels die een binnentuin omsluiten. Het is een speels vormgegeven gebouw, dat door de grote verscheidenheid van stijlen uit diverse afzonderlijke gebouwen lijkt te bestaan. Onder de gebouwen en de binnentuin ligt de uitgestrekte parkeergarage, die ook van binnen uit per lift en trap bereikbaar is. In de garage is plaats voor uw auto en beschikt u over een eigen berging. Op de begane grond langs de Kuipersdijk en Beltstraat zijn winkels gesitueerd. Direct daarachter bevinden zich rustig gelegen, naar de binnentuin gekeerde woningen. 

De binnentuin

De binnentuin en het omliggende groen van Quatre Mains wordt onderhouden door een vaste ploeg vrijwilligers. In het tuinseizoen werken zij elke maandag ochtend in de tuin voor het dagelijks onderhoud. Voor het groot onderhoud en begeleiding bij specialistisch werk worden zij bijgestaan door de firma ISS Landscaping.

Deze hechte groep harde werkers zet zich al vele jaren in voor de tuin en is vaak ook bij andere gelegenheden aktief binnen Quatre Mains.

 

Vernieuwde binnentuin

In 2009 is de gehele binnentuin vernieuwd. Het originele ontwerp is vervangen door een ontwerp van ISS Landscaping dat in samenspraak met de VVE tot stand is gekomen. Met een jeu de boulesbaan, kunststof grasmat, bankjes en paadjes is het een praktische en prettige tuin geworden voor iedereen